Politiker

 ETT FÖREDRAG PÅ 1,5 TIM OM

DIGITAL TRANSFORMATION SOM DIREKT
GER HELT NYA JOBB & TILLVÄXT

mellan digtunnel


Vad skulle det betyda om höghastighetståget stannade hos er 2025? Tänk om det digitala tåget, som går med ljusets hastighet, kommer redan nästa månad! 

GÖR INTRESSEANMÄLAN HÄR

 
Vi står inför ett paradigmskifte. Digitaliseringen håller på att lösa upp alla gränser och förändra hur vi jobbar och organiserar alla verksamheter. Det kommer ha stora konsekvenser för hela samhället. Många jobb (50%) kommer försvinna. För att vara på rätt sida om ekvationen gäller det att förstå vilka som blir det nya jobben.
När tid och plats inte lägre begränsar uppstår helt nya möjligheter. Framförallt i glesbygden, förorter och mindre kommuner. Det som tidigare var nackdelar, kommer snabbt vändas till fördelar för er på den digitala marknaden.Ni behöver inte vänta på att bredband når ut till varje by eller buske.
Avfolkning och minskad service kan lätt vända till helt nya jobb, utveckling och tillväxt. Allt som krävs är att du förstår vad allt prat om digitalisering, transformation, disruptive technolgies kan betyda för er och omvandlas till konkreta strategier för framtiden. Resedetaljer och biljett för Det digitala tåget till framtiden, kan du boka här.

 

Har ni bredband fram till kommunen kan det bli verklighet direkt. Kommunen kan skapa förutsättningar för helt nya jobb och verksamheter. Allt som krävs är förståelse för digitaliseringens egenskaper, tänka lite ”utanför boxen” och ett ”resecentrum” där ”tåget” kan stanna.

Framtidsforskarna säger att hälften av alla jobb kommer försvinna, men vilka som blir de nya är det få som vet. Det berättar vi på vårt föredrag!

Vi visar på vårt föredrag hur kommunen, med några enkla grepp och lite nytänkande kan skapa:

 Helt nya jobb & verksamheter
 Tillväxt, hopp & framtidstro
 Ökad in/återflyttning & skatteunderlag
 Ökat värde på mark, lokaler och bostäder
 Ökad samhällsservice & tjänster
 Ökad tillgång till lokal service
 Ökad tillgång kultur & nöje

 

SKOLANS DIGITALISERING

mellan keyboard

För många har skolans digitalisering lett till merarbete och ökade kostnader, i stället för tvärtom. Orsaken är brist på rätt kunskap. Det har blivit för mycket fokus på handhavande, istället för nya effektivare sätt att jobba och organisera verksamheten.
Få, om någon, har en IT-strategi för införande av ny teknik och hur det ska leda till sparad tid, pengar och högre resultat. Många pratar om digitaliseringen, men jobbar inte digitalt.
Utan struktur och strategi är det stor risk att både lärare och elever nästa termin flyr till en annan skola. Vet du inte vad du ska göra med grejerna, står du kanske där ensam som Svarte-Petter med din smart-board eller iPad och undrar vad som hände. 
Vi visar på vårt föredrag vilken kompetens förvaltning, skolledning och lärare behöver för att utveckla skolan digitalt. Konsten är att jobba och organiera verksameheten effektivare. Då öppnar sig möjligheterna att höja resultaten och spara många miljoner i budgeten.
Vi ger skolpolitiker, förvaltning och skolledning insikt och kunskap om digitalieringens hot och möjligheter.

 

- Digitaliseringens hot & möjligheter.
- Framtidens lärande, roller o funktioner.
- Vad är vems digitala kompetens?
- Digitala strategier, Bärbar - surfplatta, BYOD?
- Nya sätt att arbeta och organisera undervisningen.
- Nya tjänster/verksamheter, underlag/marknader & intäkter.

VINSTER:

1. Lösning på lärarbristen.
2. Sparade miljoner i skolbudgeten.
3. Högre PISA, betyg, meritvärden och resultat.
4. Flextid & plats för lärare och elever.
Pris: 18.000 + moms + resa utanför Stor-stockholm. Tid: 1,5 tim. Boka här.

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top