Kontroll

En del av problemen i skolan kan hänföras till att det tar för lång tid att fånga upp och sätta in åtgärder när något inte går som det ska. Det är för sent att konstatera vid ett prov det här inte har fastnat och nu går vi vidare. 

KabelJordS

IT på rätt sätt, erbjuder fantastiska möjlihgeter att fånga upp på ett tidigt stadium hur det går för en eller alla elever. Tänk att (som i näringslivet) man direkt kan se leveransstatus på sina paket, kvar i lager eller tid kvar till kunden) se hur alla elever i skolan ligger till i en översiktlig och dagsaktuell status. Där läraren kan se sin klass och skolledningen alla klasser i hela skolan. Där skule det vara möjligt att se hur lång tid vissa moment (vissa lärare) tar och tid kvar av uppgiften/området. Har du en genomtänkt IT-strategi har du lagt grunden för framtida vinster.
Större kontroll på verksamheten skulle direkt ge bättre planering och utnyttjande av resurser. Det kan handla om lokaler, lärare, utrustning och läromedel. Det i sin tur ger underlag för planering av kommade verksamhet. På sikt kommer vi hamna i ett läga (om vi inte redan är där delvis) att eleverna bedömer sina lärare (rating eller "gillar").
Om inte är det inte långt borta att eleverna, deras föräldrar och lärare "röstar" med fötterna och vill jobba i en skola där man har ett modernt arbetssätt, metoder och verktyg.

 

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top