Status

Det är nu mycket viktigt att skolan gör rätt med IT-frågorna. I takt med att allt fler elever får tillgång till IT i skolan, kommer också frågorna snabbt om det används på rätt sätt. Den som bara köpt in datorer för att alla andra gör det, ligger risigt till. Utan konkreta mål, struktur och strategier kommer elverna snabbt tröttna. Vakna pedagoger, elever och deras föräldrar som vill jobba på ett mer tidsenligt och modernt sätt, kommer snabbt söka sig till en annan skola.

bubblorurplatta

Har du en en vision om vart skolan är på väg, en strategi för hur ni ska komma dit och kan kommunicera den till alla inblandade tillhör du vinnarna. Din skola får status som framtidsinriktad och något att satsa på. Vi kan ge dig strukturen för hur du bär dig åt.
Läranas efterfrågan av status och högre lön, ligger också i IT-frågorna. Har lärarna rätt kompetens och kan bidra till utvecklingen, öppnar sig nya möjligheter. Det kommer finnas en större arbetsmarknad och helt nya funktioner och arbetsuppgifter. Hur man gör och vad det är man måste kunna, lär vi ut på våra föredrag. 

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top