NY YouTube-KANAL

Nya föredrag

NÄR DET DIGITALA TÅGET KOMMER

vagskyltar

 
Digitaliseringen innebär ett paradigmskifte för hela samhället. Det kommer ha omfattande konsekvenser för hela samhällsbyggandet. När allt fler kan ”jobba hemifrån” ändras behovet av transporter, lokaler och service. Tror du inte det, har du inte alla puzzelbitarna..

 

När det digitala tåget kommer till dig, gäller det att kommunen har öppnat en "centralstation". Din kommun kan skapa förutsättningar för att ta till vara de nya möjligheterna. Digitaliseringen är inte bara appar och e-tjänster. Främst är det en fråga om att tänka nytt, utanför den gamla boxen.
Digitaliseringen öppnar helt nya möjligheter, som tidigare varit otänkbara. Hemligheten ligger i att förstå digitaliseringens egenskaper och hur man kan skapa tillväxt och välstånd. Många jobb kommer försvinna, men vilka de nya blir är det få som vet. På vårt föredrag får du förslag på minst 50 helt nya jobb, både enkla och avancerade, som tidigare inte funnits.

 

I kommuner där man skapar rätt förutsättningar kommer många välja att stanna där de bor. Snart blir det ofattbart att alla, vid samma tidpunkt satt sig i trafiken för att ”åka till jobbet” för att titta in i en skärm. Efterfrågan på lokal service och lokaler kommer öka kraftigt. Nya (digitala) tjänster kommer skapa tillväxt, lönsamhet, nya arbetstillfällen och ökat skatteunderlag. Det kommer blir en nytändning för många kommuner, särskilt i glesbygd och utanför storstäderna. 

 

Digitaliseringen erbjuder fantastiska möjligheter för alla kommuner att öka service och samtidigt spara mycket tid och pengar. Digitaliseringen öppnar för tillväxt och nya tjänster istället för avfolkning och nedläggning. Vi visar hur din kommun snabbt kan förbättra och utveckla lokal service, öka värde på mark, fastigheter och starta helt nya och lönsamma verksamheter.

Fler artiklar...

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top