HemOmSakeronlineFöretaget

Företaget

Vi erbjuder rådgivning och utbildning om hur man utvecklar versamheter med IT. Med det avses hur man förändrar arbetsmetoder och organisation för att uppnå högre resultat. Utgångspunkt är specialistkompetens och 30-års erfarenhet är av strukturer metoder, strategier och tänkesätt om IT som möjliggörare av nya effektivare arbetssätt.
Fokus är att lösa problem och behov, inte hur man använder viss utrustning. Vår verksamhet är oberoende och neutral. Vi företräder inga särintressen och har ingen dold agenda. Vi blandar inte äpplen och päron. Tjänsterna har ingen koppling till att köpa vissa märken/utrustning. Vi erbjuder bara vår kunskap och erfarenhet.
Det är inga knapptryckningskurser. Primärt handlar det om strategiskt tänkande och om ledning och styrning. De senaste 10 åren har vi hållit mycket uppskattade föredrag om barn och ungdomars säkerhet på Internet på skolor i hela Sverige. Varje år/termin har ca 100.000 elever fått lära sig hur man skyddar sig själv på nätet. Ofta har de kommit fram efteråt och sagt att det var det bästa föredrag de har haft i skolan. Deras föräldrar och lärare har fått kunskap om vad unga gör på nätet och hur man kan skydda sina barn. Många gånger har radio, TV och tidningar gjort reportage om de uppskattade föredragen.

Nu går vi vidare från problem och faror på Internet till att fokuserar på de möjligheter att utveckla skolans arbetssätt som öppnar sig med den ökade tillgången och användningen av datorer, surfplattor, smarta mobiler och Internet. Erfarenheten av barn och ungas använding av Internet, sociala medier och smarta mobiltelefoner gör oss väl rustade för framtiden. Du kan få råd, hjälp och kompetensutveckling som sätter in frågorna i sitt rätta samanhang. Du får inte heller höra något som bara är politiskt korrekt, utan sanningen som vi ser den.
 
Jag fakturerar utan företag och f-skatt genom Cool Company

Du kan skicka mail om:
Att boka föredrag till: boka(snabel)sakeronline.se
Fakturafrågor: faktura(snabel)sakeronline.se
Allmänna frågor: info(snabel)sakeronline.se
Vår expert: ulf.silling(snabel)sakeronline.se
 

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top