HemOmSakeronlineVälkommen!

Välkommen!

Hej och välkommen till SÄKERONLINE.SE Ulf pa tag2

Säkeronline.se erbjuder kunskap och erfarenhet om barn och ungdomars säkerhet på Internet och hur skolan kan använda IT för att utveckla arbetsmetoder och höja resultaten.
Vi har ett annat synsätt på IT, baserat på många års erfarenhet från näringslivet. När de flesta tror eleverna behöver komma ut från skolan på nätet, tror vi tvärtom att det är skolan som behöver komma in i elevernas mobiler, iPads eller PC. T.ex genom The Flipped Classroom.
Vår IT-expert heter Ulf Silling och har lång erfarenhet av IT, verksamhetsutvecklling och online-tjänster. De senaste 10 åren har han hållit mycket uppskattade föredrag för elever, föräldrar och lärare på skolor över hela Sverige. Ganska ofta har radio, TV och tidningar intresserat sig och gjort olika reportage. Det kan t.ex låta så här.
Är du intresserad av hur man kan förebygga nätmobbning eller hur IT kan utveckla lärandet, kan du läsa mer här på våra sidor.
Mycket är vunnet om man tänker först och handlar sedan.  Ta del av vår kunskap och erfarenhet så slipper du göra alla misstagen själv. Det kan t.ex handla om:
- hur barn och unga skyddar sig själva på Internet. Det handlar bla om vardagsnära saker som att publicera bilder och kommentarer på Kik, Instagram, Facebook och ask.fm
- Allt fler lärare, kuratorer och andra som jobbar med elevhälsa och trygghetsfrågor har börjat intressera sig för hur man kan jobba förebyggande och förhindra nätmobbning och andra ungdomsrelaterade problem.
- Många föräldrar oroar sig för farorna på Internet och hur man själv kan skydda sina barn hemma. Vi pratar med dem om kränkningar, självskadebeteende, att spela online-spel på nätterna, sätta sprätt på mammas pengar med kreditkorten och tillgången på vad vi kallar hushållsnära droger.
- Är du kanske lärare och intresserad av hur IT kan höja både status och lön, kan du tex läsa om The Flipped Classroom här.
- Skolledning, tjänstemän och lärare som vill komma vidare från sin 1-1 satsning och nå nya nivåer och högre resultat kan titta på vårt förerag 1-1 NEXT LEVEL här.
- Många kommuner och skolor köper in läsplattor, ipads eller bärbara datorer och hoppas att lärarna ska komma på något bra, ofta utan någon utbildning. Vårt föredrag om IT-strategier ger dig verktygen för en lyckad IT-satsning där resultaten verkligen ökar och alla är med på tåget.

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top