BARNSÄKER ONLINE

breaking ffpaskolbanken480

SÅ KAN FÖRÄLDRAR SKYDDA SINA BARN PÅ NÄTET, HEMMA!

MÅLGRUPP: Föräldrar till barn i alla åldrar
TID: 1,5 tim

 

Pris:

På plats hos er: 6.000:- + moms + ev resekostnader utanför Storstockholm
LIVE Online, varsomhelst, på tid enligt tablå här 1.000:- + moms
LIVE Online, varsomhelst, närsomhelst (på tid som ni bestämmer) för hela skolan 5.000:- + moms (Tex på Skolans hemsida, eller ev länk på er hemsida, så alla föräldrar kan titta hemma.
LIVE Online, varsomhelst, närsomhelst (på 3 tider som du bestämmer), för hela rektorsområdet/kommunen, (max 10 skolor) 25.000:-/st + moms.

 

Vad gör barnen egentligen i mobilen, på nätet? Några myndigheter och en del lärare ger ofta föräldrar tama råd om att fråga barnen om deras dag på nätet. Vi ger föräldrar konkreta och direkt användbara råd om hur de kan få veta vad som verkligen händer och hur de kan skydda sina barn. 
När man förstår vilka de bakomliggande mekanismer är, blir det lättare att göra någonting åt det. Vårt föredrag ger en djupare förståelse och öppnar ögonen på många vuxna för problem som de aldring tänkt på. Vi ger dem tips om hur man håller jämn takt med sina barn på nätet.
 liten phoneworld  ScrAngela  dvskarsvalt  AF hoppatag
Vi pratar om nätmobbning, spela online-spel på nätterna, nätdroger, självskadebeteende och att sätta sprätt på pengar. Konkreta och handfasta råd: Hur skyddar man barnen? Hur skyddar man plånboken? Vad kan föräldrar göra för att få stopp och kontroll? Hur kan man prata med barnen om Internet?
"Jättebra föreläsning. Intressant information hela tiden. Ett stort plus att Ulf var lätt att lyssna på hela tiden. Min son går i sjuan och han tyckte att det var jättebra info som dom fick.".
10.000-tals nöjda elever, föräldrar, lärare och rektorer de senaste 8 åren på skolor i hela Sverige.
"Jättebra föredrag med tips och insyn för oss föräldrar. Tack jag lärde mej massor trots att jag tycker jag är ganska kunnig."

 

Höga utvärderingar, ofta 8-10 på en 10-gradig skala. 
Se vad pressen skriver här.

GTranslate

Swedish Chinese (Traditional) English French German Hindi Japanese Thai

NÄTRASTVAKTEN

DIN DIGITALA RÅDGIVARE

Första 15 min är gratis.
Därefter 500:- + moms/15 min.

KLICKA HÄR

Tekniska krav: Webbläsare..
Kamera, mikrofon och projektor gör det mycket bättre.
Betala med Swish eller kort via PayPal.
(Boka tid direkt i min kalender här.)
Go to top